Dzikie Masterclassy | Mak, len i konopie – Wigilia najzdrowszą kolacją roku

Dzikie Masterclassy | Mak, len i konopie – Wigilia najzdrowszą kolacją roku

Dowiesz się zarówno, jakie znaczenie miały dla naszych przodków te produkty, oraz wiele innych jadanych obowiązkowo podczas Wigilii – a dawniej święta Stania Słońca.  Ale przede wszystkim pokaże Ci, dlaczego te produkty powinny być na naszych stołach stale – nie tylko od święta. W największym skrócie – Słowiańskie SuperFood !

  • Nasi przodkowie byli mądrzejsi od nas
  • Doceniali mak, który chroni od osteoporozą
  • Bili len na olej, aby ich stawy nie bolały
  • Gotowali konopie na zupę, aby sprawniej myśleć
  • Zagryzali orzechami, na bogactwo i obfitość – a przecież po nich głowa lepiej pracuje

Ado tego jedli to wszystko razem podczas Wigilii Stania Słońca – potem Wigilii Bożego Narodzenia.

Dlaczego to wszystko trzeba jeść częściej ? Nauka zna odpowiedz – i Ty też możesz się dowiedzieć podczas Dzikiej Grudniowej Masterclassy.

____

Dzikie MasterClassy to seria 5 unikalnych webinarów. Możesz wybrać pojedynczy webinar lub całą Dziką Masterclassę – komplet nagrań.

____

Dostęp: 1 rok

Zamówienie

Kategorie:

85.00

PLN

Zamów
Copyright © 2024 Publigo. Szkolenia napędza platforma Publigo